UN BLOG CU SI DESPRE FOTOGRAFIE.

UN BLOG CU SI DESPRE FOTOGRAFIE.
CLIK PE POZA SI INTRII PE UN ALT BLOG AL MEU CU FOTOGRAFII

Cat sa dureze o casnicie???

marți, 6 iulie 2010

OMUL devine ceea ce GANDESTE!!

OMUL devine ceea ce GANDESTE!!
Soare in suflet si in zambet!
Toti suntem in vizita in acest moment si loc. Suntem doar in trecere.
Am venit sa observam, sa invatam, sa crestem, sa iubim si sa ne intoarcem acasa.
Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea.
Viata nu trebuie economisita, ci traita din plin!
Bucura-te de viata ta!

4 comentarii:

  1. Frumos indemn.Viata se masoara in bataile inimii,cu cat numarul lor este mai mare ,inseamna ca si momentele pe care le traiesti sunt de neuitat.Depinde de noi cum stim sa cautam astfel de momente si sa le si cream,cursul vietii este un puzzle,daca ai pierdut o piesa imaginea nu mai are aceeasi frumusete,ramane un gol in suflet .VIATA...e unlucru minunat,mi as fi dorit sa ma nasc a doua oara, daca s ar putea,dar toti suntem trecatori,ratacim pe cararile ei si ne intoarcem tot de unde am plecat,acasa,langa cea care ti a dat viata,de care te bucuri in aceste momente.Viata e ca un joc,uneori castigi,alteori pierzi,dar trebuie sa stii cum sa si pierzi.Traieste viata din plin ascultandu-ti inima,nu ratiunea.Te bucuri in viata de lucruri marunte carora poate nici nu le dai importanta:de gura de aer curat al diminetii,de un strop de roua de pe firul ierbii,de o lacrima cazuta pe obraz,de frunza purtata-n vant,de culorile din jurul tau,de un zambet lasat in treacat,de de adierea vantului aducand miresme,de modul cum cel drag ti a raspuns,ti a zambit ,te a atins, ti a servit cafeaua sau ti a spus noapte buna, felul cum ti a scris cateva cuvinte prin care i poti simti respiratia,mirosul,bataile inimii......Viata e frumoasa daca stii cum s o traiesti....ptr ochii caprui care fura inima oricui.....

    RăspundețiȘtergere
  2. ....toti suntem in vizita,ai dreptate.Suntem in vizita in VIATA.Apoi ne intoarcem.......acasa?ce inseamna casa?Casa e acolo unde cineva te asteapta cu drag,acolo unde florile din fereastra asteapta sa le saruti in fiecare dimineata,acolo unde dragostea adoarme odata cu tine ,pe perna ta,acolo unde......Si daca nu?se cheama ca esti ratacitor....prin viata.Viata care se masoara in bataile inimii.(daca mai ai inima....daca nu cumva ai ratacit-o si pe ea pe undeva)

    RăspundețiȘtergere
  3. intr-adevar viata merita traita din plin!!! Bucura-te si tu de ea, si daca ai pe cineva alaturi, sa simti ca e langa tine cu sufletul, e minunat! Rareori poti intalni pe cineva cu care sa te bucuri de viata, si daca se intampla acest lucru sa-i multumesti lui Dumnezeu pentru asta, si persoanei de langa tine in fiecare zi. Invata sa apreciezi ceea ce ai si sa fii fericit pentru orice clipa petrecuta alaturi de cine iubesti!

    RăspundețiȘtergere

APASA CLIK PE FOTO....