UN BLOG CU SI DESPRE FOTOGRAFIE.

UN BLOG CU SI DESPRE FOTOGRAFIE.
CLIK PE POZA SI INTRII PE UN ALT BLOG AL MEU CU FOTOGRAFII

Cat sa dureze o casnicie???

duminică, 29 august 2010

Sondaj privind casnicia......

Buna , vreau si eu un raspuns sincer la urmatoarea intrebare:  In zilele noastre,cand nici o casnicie nu dureaza mai mult de cativa ani,crezi ca ar fi mai bine ca mariajul sa dureze o perioada determinata de timp( 5,7,10 ani) , dupa care sa se anuleze in mod automat,urmand ca cei doi sa hotarasca ulterior daca vor sa il prelungeasca sau consideri ca o casnicie este pentru toata viata?  Am rugamintea sa puneti o bifa sau mai multe  in dreptul raspunsului dorit mai sus!!!

  Va multumesc!

4 comentarii:

  1. Hmmm....O idee interesanta.
    Cand iubesti, vrei o casnicie care sa dureze o viata intreaga si esti convins ca asa va fi. Apoi timpul trece, sentimentele se estompeaza si regreti ca "te-ai legat la cap" pentru atat de multi ani. Poate ar fi o idee buna sa facem din casatorii un contract :D Semnam contratul pe o perioada, iar daca-i nevoie, il prelungim :) Daca nu.... s-a anulat si gata! Suntem din nou liberi... sa iubim :D
    Asta ne-ar scuti de multe divorturi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce blog interesant. Din partea mea, poate sa dureze toata viata. Dar nu poti sa stii niciodata. Oricum tocmai de-asta e frumos, ca nu cunosti misterul ce urmeaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Casatoria....e numai un act care oficializeaza uniunea dintre doua persoane,si o face "morala" in fata traditionalistilor,clericilor si diversilor religiosi.De fapt,si asta e relativ,pt ca matrimoniile homosexuale nu sunt acceptate de toti cei mai sus mentionati.Si atunci,se pune intrebarea (logica):la care casatorie te referi?La cea de ochii lumii?Sau la cea adevarata,chiar daca fara acte,la uniunea absoluta,atunci cand TU si EU devin NOI?

    RăspundețiȘtergere

APASA CLIK PE FOTO....